Мека мебел - функционалност

Меката мебел не е просто място за сядане – тя е центърът на вашия дом, където се събирате със семейството, почивате след дълъг ден или се наслаждавате на време с приятели. За да отговори на всички нужди и предпочитания, нашата мека мебел е оборудвана с разнообразни функции, които повишават нейния комфорт и удобство. В тази статия ще разгледаме ключовите функции на меката мебел, която предлагаме.

Релакс механизъм

Електрическият релакс механизъм позволява лесно регулиране на положението на седалката и облегалката чрез натискане на бутон. Тази функция предоставя възможност за пълен релакс и оптимален комфорт, като позволява да намерите най-удобната за вас позиция. Независимо дали искате да седнете удобно, да се излегнете или да се отпуснете напълно, електрическият релакс механизъм прави всичко това възможно.

Електрическа функция сън за един човек

Тази функция трансформира дивана в удобно легло за един човек чрез електрическо управление. С натискане на бутон, седалката се превръща в легло, осигурявайки комфортно място за сън за вашите гости или за вас самите в случай на нужда. Тази функция можете да използвате както за сън така и за почивка или просто за да увеличите дълбочината на седалката, в позицията която е комфортна за Вашата височина.

Механична функция сън за един човек

Механичната функция сън за един човек е идеална за малки пространства или за допълнително легло. Лесно се разгъва посредством кръгово движение. При този вид функция Ви съветваме да предвидите, че меката мебел не трябва да е разположена плътно до стената.

Подвижни облегалки увеличаващи дълбочината

Подвижните облегалки позволяват регулиране на дълбочината на седалката, осигурявайки персонализиран комфорт. Можете да настроите облегалката според вашите предпочитания, за да се чувствате максимално удобно. Изтегляйки и двете облегалки на меката мебел отново може да настаните един от вашите гости използвайки функцията като такава за сън.

Механична функция сън за двама

Предлагаме няколко типа механични функции за сън за двама души. Тези механизми позволяват лесно разтягане на дивана в удобно двойно легло. В зависимост от модела, механизмът може да бъде разгъващ се напред, падаща облегалка или издърпващ се модул. Това осигурява удобство и функционалност, без да заема допълнително място през деня.

Подвижни подлакътници увеличаващи площта

Подвижните подлакътници могат да бъдат настроени така, че да увеличат площта на седалката, предоставяйки повече пространство и удобство. Това е особено полезно, когато имате гости или искате допълнително пространство за почивка.

Подвижни подглавници увеличаващивисочината

Подвижните подглавници предоставят възможност за регулиране на височината според вашите предпочитания. Това добавя допълнителен комфорт, като поддържа главата и врата ви в правилната позиция, независимо дали седите или лежите. Добро решение за случаите в които партньорите са с различна височина и имат нужда от различен комфорт.

Раклаза съхранение на багаж

Раклата за съхранение на багаж е идеално решение за организиране на пространството във вашия дом. Тя предоставя допълнително място за съхранение на одеяла, възглавници или други предмети, които искате да държите подръка, но извън погледа.

Бар модул с музикална система

За истински домашен комфорт и забавление, нашите бар модули могат да бъдат оборудвани с музикална система. Тази функция ви позволява да се наслаждавате на любимата си музика, докато се отпуснете на дивана.

Бар модул с поставки за чаши

Бар модулът с поставки за чаши осигурява удобно място за вашите напитки, като ги държи на леснодостъпно място. Това е идеално решение за семейни вечери или когато приемате гости.

Високи крака за лесно почистване

Високите крачета на меката мебел улесняват почистването под нея, като позволяват лесен достъп за прахосмукачка или моп и най-вече за умните роботи които ни спестяват това досадно задължение.Това е особено полезно за поддържане на чистота и хигиена в дома ви.