Мека мебел - материали и качество

Когато става въпрос за мека мебел, качеството и комфортът са основни приоритети. Нашата колекция от мебели, създадени от водещи производители, съчетава изключителна конструкция и внимателно проектирана ергономичност, за да предложи най-доброто на нашите клиенти.

Рамка от масивна дървесина

Основата на всяка качествена мека мебел започва с нейната рамка. Нашите дивани са изработени от комбинация от буков масив, витослепена дървесина и метални профили. Тази комбинация осигурява изключителна здравина и стабилност, гарантирайки дълготрайна употреба без деформации или повреди.

Еластичи колани

Еластичните колани са ключови за поддържането на комфорта и опората на гърба. Всеки колан е произведен със специфична степен на еластичност, в зависимост от позицията си, за да осигури максимален комфорт при облягане. Тези колани разпределят натиска равномерно и предотвратяват провисване, допринасяйки за дълготрайния комфорт.

Зиг-заг пружини

Предимствата на зиг-заг пружините които се използват във висококачествената мека мебел са свързани с комфорта и стабиклността. Тази система е проектирана да поддържа обичайните точки на напрежение и местата за сядане, осигурявайки дългогодишна употреба без пропадане или увисване.

HR пяна

Основната част за сядане на нашите дивани е изработена от няколко слоя високоеластична HR пяна с различна твърдост. Най-горният слой може да включва мемори пяна или високоеластична HR пяна, следван от средно твърда HR пяна и основен слой с по-висока плътност и твърдост. Тази многослойна структура осигурява оптимален комфорт и поддръжка, запазвайки формата си дълго време.

Техническа вата

Техническата вата разделя полиуретановата пяна от тапицерията и не позволява триене между слоевете, като едновременно с това осигурява дишане на материалите.

Тапицерия

Продуктите разполагат с широка гама от различни по текстура и цвят материи, устойчиви на механичини наранявания. Едно от най-големите им предимства е че повечето от материите се почистват лесно само с вода. Консултирайте се с нашите служители в търговския обект относно различните характеристики на материалите.

Механизми и обков

Металните механизми и сглобки на нашите дивани се тестват преди монтаж, за да гарантират безпроблемна и дългогодишна работа. Допълнителните екстри като релакс механизми, барове, маси, вградени акумулатори и разтегателни механизми също подлежат на стриктна проверка за качество и надеждност.

Нашите продукти са е проектирани с внимание към всяка подробност, съчетавайки здравина, комфорт и естетика. Конструкцията и ергономичността на мебелите, които предлагаме, ги правят идеални за всеки дом, осигурявайки дълготраен комфорт и удоволствие. Посетете нашите магазини или разгледайте онлайн каталога ни, за да намерите перфектната мека мебел за вашия дом.